26 September 2015

Sista jobbdagen pĂ„ Mallrca flygplats Ă€r avklarad! Har hostat mig igenom dagen men överlevde! (Mycket tack vara dubbla doser Naproxen) det var en perfekt sista dag, jag hade sĂ„ kul! Önskar att varje dag hade kunnat vart sĂ„hĂ€r.
imorgon flyger jag till Sverige för nÄgra dagar innan jag ska tillbaks till GC. Jag har tvÄ vÀskor som Àr nÀstintill fÀrdigpackade och jag har en tanke att jag endast ska ta med mig en vÀska till GC och jag skulle Àlska om den inte var helt full. Tror det kommer bli omöjligt men ska försöka! 
 
 

25 september 2015

imorgon Àr det min sista jobbdag pÄ Pmi flygplats! Soooooom jag har lÀngtat efter att kunna sÀga det. Jag Àr dock löjligt sjuk! Min nÀsa och mina ögon rinner, jag nyser och hostar konstant och blir andfÄdd av att gÄ till affÀren. Var tvungen att gÄ hem idag efter att ha jobbat fyra timmar, jag höll pÄ att svimma! Hade det vart en vanlig dag imorgon sÄ hade jag absolut sjukanmÀlt mig. Men vi Àr underbemannade och det lÀr lördag=vÄr mest busy day. Jag jobbar 4:30-12:30 sen ska jag hem och sova sÄ jag förhoppningsvis mÄr okej nÀr jag ska flyga till swe pÄ söndag.
 och den 1 okt flyger jag till GC! Fick mail med schema för nÀsta vecka, ska bli sÄ kul att komma tillbaks!
 
Nu ska jag lÀgga mig i soffan och snora vidare och kolla pÄ Knight and Day! Tom Cruise Àr föör snygg.
 
 
bilder frÄn alcudia för nÄgra dagar sen
 
 

16 september 2015

 
 
SÄÄ glad över att det Àntligen Àr september och att sÀsongen lider mot sitt slut. Kan inte vÀnta pÄ att fÄ Äka hÀrifrÄn, inte för att jag inte gillar Mallorca i sig, ön Àr verkligen jÀttefin men jobbet hÀr Àr under all kritik. Flygplatsen hÀr Àr kaos. Ingen som jobbar hÀr gillar det och alla rÀknar dagarna tills vi fÄr Äka vidare. Jag har fÄtt mina biljetter nu sÄ jag ser ljuset i tunneln! Den 27e september Äker jag hÀrifrÄn, Àr i swe tre dagar och sen Äker jag till Gran Canaria! Ska bli awesome! Jag har 11 dagar kvar hÀr och cirka 7 arbetsdagar kvar!!!!! Lycka!
 
ikvÀll ska vi kanske gÄ ut men jag kÀnner mig faktiskt inte sÄ sugen pÄ det sÄ vi fÄr se. 
 
Lite bilder frÄn den senaste mÄnaden
 
 
 

RSS 2.0