24 juni 2014

Ångest... Den senaste veckan har vart väldigt fartfylld. Jag har snittat 3-5 timmars sömn varje natt så känner mig ganska sliten. Men det har det verkligen vart värt. Nu däremot.. Jaa jag vet inte riktigt. Brukar alltid vara såhär 1-2 veckor efter och jag hatar det verkligen, som världens tönt.
Jag och Sanna var ute lite ikväll och drack lite drinkar och spelade biljard, väldigt kul. Finns dock så mycket vidriga killar här och direkt man säger att man ör från Sverige så tänds nått ännu vidrigare i deras ögon " oooomg sweeeeeeden, I have a friend that lives in Oslo" u get the picture. Imorgon är vi lediga sp då ska dagen spenderas på stranden och sen på kvällen ska vi in till Korfu town, det blir säkert jättekul men just nu känner jag bara för att sätta på acn och lägga mig under täcket och stanna där hela dagen... We'll see.

Paxos Antipaxos

Tänkte lägga upp lite bilder på de olika utflykterna vi har vart på, först ut är Paxos Antipaxos, jättemysig båtutflykt.
 
 
 
 

10 Juni 2014

idag började jag klockan 9, hade service till 10:30. Det var väldigt lugnt, kom bars ett par som ville köpa utflykt. Sen var jag och Sarita i vårt Play Hotel vilket är ett hus med massa leksaker där barnen kan leka och kl 12 hade vi bansegympa men inga barn dök upp.
Mellan 12-16 hade jag guide online så då hängde jag bara på kontoret, det var väldigt lugnt, ringde bara ett par där frun hade mått lite dåligt under natten och spytt så jag gick dit med resorb. Sen hade vi Hotel mystery men inga barn kom dit heller. Vi verkar inte ha så många aktivitets sugba gäster den här veckan!  
 
 
Ficl schemat för nästa vecka idag också! Jag och Sarita vart super glada när vi såg att vi ska studera Blue Lagoon på torsdag! Så det är lite hslvledigt typ. Vi måste ju anteckna och notera grejer till när gästerna frågar och undrar sen!
så jag håller tummarna för super väder på torsdag!
 
Igår var det ösregn! det kändes som att hela himlen öppnade sig, det som är skönt med Grekland är att det är väldigt tillfälligt, det höll i sig i 30 min sen vart det bra väder igen!
 
 
snatt ska jag till vårt favoritställe och äta caesarsallad och ladda ner lite serier!
 
 
 
Älskar tisdagar för då slutar vi så tidigt att man hinner med ett dopp och lite solning!
 
 
 

8 juni 2014

I lördags skrev Emelie till mig att hon var sugen på att komma och hälsa på, en timme senare hade hon bokat biljett och i måndags anlände hon! Hon har solat medans jag jobbat oxh när jag har vart ledig har jag gjort henne sällskap. Hennes pigment är dock sjukt så hon är brunare än vad jag är trots att jag har vart här lite mer än en månad nu.
imoegon åker hon hem och det kommer bLi tomt Men det är inte så långt kvar innan jag åker till Sverige och hälsar på i aug.
 
Vi har äntligen fått en tvättmaskin vilket betyder att vi inte måste åka till hotellet för att tvätta vilket är skönt! Dock vet jag inte riktigt hur killen som installerade den tänkte då den står utomhus under bar himmel Så om det börjar regna så blir det nog inge vidare. 
 
 
 

Blue academy

Lite sen uppdatering men har inte haft internet så det har vart lite svårt. Väntar även på att min syster ska hjälpa mig och uppdatera min header då den är 3 år gammal.
 
jag tänkte att jag kör en summering av veckan och sen laddar upp så många bilder som det ör möjligt genom mobilen.
 
 
 

RSS 2.0