18 Mars 2015

Har vart fullt upp de senaste dagarna sÄ har inte hunnit blogga sÄ med andra ord kommer nu ett monsterinlÀgg. I fredags var jag ledig sÄ jag och Victoria Äkte till anfi och solade, jÀtte mysig dag verkligen.
I lördags sÄ jobbade jag 5-14 och var responsible, kul men för lite personal sÄ blev lite halv flÀndigt iochmed att vi var tvungna att sprida ut oss. Sen tog jag det bara lugnt och sen hade jag och saga myskvÀll med playa del sol. I söndags jobbade jag 10-15 eller nÄtt liknande, kommer inte ihÄg helt. I mÄndags jobbade jag 10-16:30 och sen vart det strul med Infon pÄ ett av vÄra thomson flyg sÄ det krÄnglade lite men löste sig.
Sen pÄ kvÀllen sÄ blev det utgÄng, jag, Josefin, Jenna och Josefines kompis satt och drack lite sangria och rom och spelade lite kort innan vi drog till kasbah, var en rolig och slirig kvÀll.
igÄr sÄ Äkte jag och mötte upp saga, hennes mamma och syster och solade med dem och pÄ kvÀllen Ät vi pÄ en restaurang i puerto rico.
Idag började jag kl 10 och skulle sluta kl 17 men vi fick gÄ hem 14:30 vilket var underbart för jag har vart sinnessjukt trött hela dagen! Vi vÀntade lite pÄ Emma som kom tillbaks idag efter 19 dagars semester sen Äkte vi hem.
vi hade Àven ett flÀtled pÄ jobbet i veckan sÄ mÄste sett jÀttekul ut nÀr alla kom med inbakade flÀtor.
lÀgger Àven upp en bild pÄ mig och Daniel som i maj kommer flytta till Dubai och jobba för emirates, inte alls avis..

14 Mars 2015

Är helt slut! Började jobba kl 5 imorse och var jĂ€ttetrött. Mina grannar hade fest hela natten och tystnade inte för ens kl 3, sĂ„ kunde sova ordentligt 1,5 timme utan att bli störd. Resten av dagen har gĂ„tt bra, jag var ansvarig pĂ„ departure, alltid kul nĂ€r det hĂ€nder nĂ„tt mer Ă€n bara vanliga rutiner. Nu sitter jag och vĂ€ntar pĂ„ att saga ska komma hem sĂ„ har jag planerat att vi ska kolla lite Playa Del Sol.

12 Mars 2015

Vilken dag! Dagen började som vanligt, pÄ departure. Mötte bussar och stig vid incheckningsdisken. Hade sen logs pÄ schemat vilket innebÀr att vi skickar ivÀg mail till vÄr samarbetspartner om gÀsterna har glömt tex. nÄgon vÀska eller jacka pÄ bussen, vilket hÀnder extremt ofta! Sen nÀr jag var klar med det tÀnkte jag att det snart var dags att Äka hem. NehejdÄ. Jag och Victoria hade tvÄ cases samtidigt sÄ vi hade egentligen behövt vara flera. Hon hade nÄgra gÀster som behövde ambulans men det var lite mer komplicerat Àn sÄ och jag hade problem med nÄgra om en annan sak. SÄ en timme senare Àr vi bÄda klara och har löst problemen men vi var helt slut. Kom hem och plockade upp lite hÀr hemma och sitter nu framför tvn och har vÀrldens huvudvÀrk. Imorgon Àr jag ledig vilket ska bli sÄ skönt! Skulle egentligen vart ledig först pÄ söndag men Elin ville byta pass med mig vilket inte hade kunnat vara bÀttre timat. SÄ imorgon ska jag och Victoria till stranden, ska bli jÀtte skönt!
En blÄsig bild pÄ mig och Victoria
Frukosten imorse

11 Mars 2015

Har precis kommit hem efter avskedsmiddag i Mogån. Mysigt stÀlle mitt i ingenstans och portionerna var enorma sÄ jag, Jesper och Saga rullade till bilen. VÀgarna Àr verkligen kringelkrokiga och det Àr helt mörkt med berg pÄ bÄda sidor sÄ jag började tÀnka pÄ en skrÀckfilm jag sÄg en gÄng med nÄgra som Äker in i en by och alla mÀnniskor har blivit vaxade av nÄtt psyko vilket man fÄr veta en bit in i filmen sÄ det man först trodde var dockor visar sig sen vara mÀnniskor. DÄligt förklarat men jÀtte creepy, berÀttade detta för joppe och saga i bilen och det slutade med att jag och joppe satt och skrÀmde upp varandra. Och som att inte det vore nog sÄ timar vi precis och Äker förbi nÄn lada med tvÄ trÀdockor utanför haha. Nu ska jag sova, imorgon Àr det jobb 10-17 sÄ en vÀldigt chill dag med andra ord, bara hÄlla tummarna för att det inte blir nÄgon flygförsening eller liknande.

10 Mars 2015

IgÄr kollade jag och saga som sagt pÄ Playa Del sol och dippade morötter och gurka, jÀttegott! Vi gick ut och tog en kvÀllscigg och dÀr trÀffade vi Jenna och Josefin som lyckades övertala mig att hÀnga med ut. Fixade mig och började dricka sangria sen tog vi taxi till Kasbah och mötte upp alla andra pÄ pasha.
Var hemma vid halv 6 och kÀnde mig lagom sliten imorse. Jag och saga Äkte till stranden och jag kan sÀga att jag har mÄtt bÀttre. Ligger just nu i soffan och Àter riskakor och Àpple med peanutbutter och vÀntar pÄ att mÄ bÀttre!

9 Mars 2015

Är helt slut mentalt, har tappat suget pĂ„ att jobba totalt för tillfĂ€llet, fĂ„r hoppas att det gĂ„r över snart. Hade en halvjobbig lördag med underbemanning, flygförsening och otrevlig incheckningspersonal. IgĂ„r hade jag en vĂ€ldigt kort arbetsdag sĂ„ det gick bra men idag har det kĂ€nts som en evighet, klockan segade sig fram och jag har verkligen behövt anstrĂ€nga mig för att le och vara trevlig, jobbigt men alla har ju sĂ„nna dagar ocksĂ„.
Jag och saggelito har Àven börjat kolla pÄ Playa Del Sol. Han berÀttade igÄr att hon aldrig sÄg den nÀr den gick pÄ tv, sÄ Àr dt lite extra kul ocksÄ eftersom den Àr inspelad hÀr pÄ GC.
Imorgon Àr det stranden som gÀller och sen pÄ kvÀllen ska vi pÄ avskedsmiddag för Regitze dÄ det Àr hennes tur att lÀmna GC. Jag har Àven fÄtt mina biljetter och den 10 april Àr det min tur ått byta LPA mot PMI. Bjuder pÄ en bild pÄ min middag
HA BRA DA!

4 Mars 2015

Vart tar tiden vÀgen? Har haft fullt upp och inte haft en tanke pÄ att blogga. Det har hÀnt vÀldigt mycket sen sist, kommer inte hinna uppdatera om allt för ska Äka till jobbet om 30 min. Har kvÀllsskiftet 15:30-23:30' helt okej förutom att jag har logs, inte min favoritgrej. I alla fall, jag har hunnit med en visit i Sverige i februari vilket var vÀldigt mysigt men extremt kallt, var vÀldigt skönt att kunna Äka tillbaks till vÀrmen.
Efter min Sverige visit kom Àven emelie till GC och hÀlsade pÄ, vilket var kul!
Jag har Àven fÄtt en ny roomie, Regitze trivdes inte superbra pÄ flygplatsen sÄ hon flyttade till puerto rico för att bli service guide. Jag var vÀldigt nervös för den nya roomien, tÀnkte worst case scenario ofc men det visade sig att jag inte hade behövt oroa mig! Saga blev min nya roomie och vi klickade direkt sÄ det Àr skönt!
Förra veckan var det Àven karneval hÀr pÄ gran Canaria och i lördags bestÀmde vi oss för att ta en svÀng och se hur det var.
Olivia var Àven hÀr pÄ besök frÄn Teneriffa sÄ mötte upp med henne och Amanda ocksÄ. IgÄr var det dags för Olivia att Äka tillbaks sÄ vi hade mysigt och drack lite sangria i eftermiddagssolen innan det var dags för henne att Äka till flygplatsen
Dt har ocksÄ hunnits med en hel del dagar pÄ stranden nu nÀr det börjår bli lite varmare och jag kan med glÀdje meddela att jag inte lÀngre Àr likblek!
Jag har Àven hunnit med en mysig sushikvÀll med mina favoriter saga och Victoria
Har Àven hÀnt lite annat och har kanske lite nyheter inom kort men vÀntar tills jag fÄr det bekrÀftat! Nu mÄste jag sminka mig och hoppa i uniformen. Jag tÀnkte Àven att jag ska försöka uppdatera lite oftare sÄ ni slipper fÄ en hel bok att lÀsa!

RSS 2.0