25 Oktober 2015

Tiden har gÄtt extremt fort hÀr! Det Àr snart november, det kÀndes typ som att det var för nÄgon vecka sen det var juli och jag lÀngtade till destinationsbyte. igÄr var det lördag och första riktiga jobblördagen vilket Àr lika med extremt mycket ankomster och avgÄngar. Ca 5000 gÀster ankom igÄr och efter en nÀstan 13 timmars lÄng arbetsdag sÄ kÀnde jag mig vÀldigt mör. Vaknade imorse och var fortfarande omÀnskligt trött sÄ arbetsdagen idag var lite tung. Imorgon börjar jag inte förens 11:30 sÄ kommer kunna sova ut lite!
 
bilder frÄn utgÄngar, sushi middagar och bullbak!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

4 Oktober 2015

IgÄr sÄ studerade jag och min danska kollega Mads en av vÄra utflykter "lilla ö turen", först Äkte vi till Las Palmas och fick en liten guidad tur och sen fick vi lite egentid att gÄ runt och efter det sÄ Äkte vi till ett aloe Vera plantage och dom berÀttade hur olika krÀmer och sÄnt framstÀlls. Sen Äkte vi upp i bergen och Ät en tapas lunch och sen kollade vi pÄ folk som bodde i lÀgenheter i bergen. JÀtte mysig utflykt som jag verkligen kan rekommendera. 
 
 Las Palmas
 
Aloe Vera plantagen
 
 
 Byn dÀr folk fortfarande bor uppe i bergen
.

2 Oktober 2015-2

Glömde berÀtta om min mini semester i Sverige ocksÄ! Det var tre vÀldigt intensiva men vÀldigt bra dagar. Jag landade natten mellan söndag och mÄndag, mamma hÀmtade mig och alla mina kilo packning. Efter nÄgra timmars sömn vaknade jag av att hunden ville in i rummet, jÀtte mysigt. Sen Äkte jag och trÀffade mormor och morfar och sen pÄ kvÀllen pt jag middag med familjen sen Äkte jag och trÀffade Emelie.
Dagen efter Äkte jag och pappa ut i skogen och plockade svamp, mysigt! Sen Äkte jag och trÀffade Gemma och sen Äkte jag till min moster och Agnes och umgicks med dem. Dagen efter trÀffade jag Emma för lunch och sen Äkte jag och fixade lite grejer och sen trÀffade jag Saga för middag och sen umgicks jag med min syster och packade.
 

2 Oktober 2015

Jag Ă€r tillbaks pĂ„ GC! Äntligen! Hade en försening frĂ„n ARN till BCN sĂ„ missade mitt connection flyg frĂ„n BCN till LPA. Hade flyget vĂ€ntat 20 min sĂ„ hade jag hunnit med det men det gjorde de inte sĂ„ det blev övernattning i Barcelona, inte mig emot eftersom jag egentligen inte hade brĂ„ttom. Jag trĂ€ffade Ă€ven tvĂ„ andra frĂ„n Fritidsresor, en ny guide och en som jobbar pĂ„ HK. Vi fick ett hotell och varsitt hotellrum och jag blev vĂ€ldigt positivt överraskad över standarden, jĂ€tte frĂ€scht och vĂ€ldigt Hi-tech, det tog mig 10 min att lista ut hur man hanterade alla lampor haha.  Det var speglar överallt sĂ„ hittade först inte duschen. 
 
 
 Och det var helt underbara tÀcken och lakan, sov som en gud! Flyget till GC gick 12:10 Och vi var framme ca tre timmar senare. Nu har jag precis Àtit en vÀldigt sen lunch och packat upp allt. Mina tvÄ roomies kommer nÀsta vecka. den ena Àr Josefine frÄn Mallorca och vi önskade att bo tillsammans sÄ det Àr kul att vi fick det, den tredje Àr en kille som jag inte har nÄgon aning om vem det Àr men det blir nog bra.
 
 Imorgon ska jag och en annan guide studera en av vÄra utflykter.
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0