Long time no see

 
 
Mer än två år sen jag bloggande sist! 
Det går fort när har roligt! Sen senast så har jag hunnit jobba på två olika ställen där jag trivts utomordentligt på båda två faktiskt.
Har dock hela tiden känt att jag vill iväg igen, ut och resa så i januari tog jag tag i saken och sökte till Fritidsresor.
Sökte tjänsten som reseledare utan större hopp om att få höra något mer.
 
Typ två dagar senare fick jag ett mail där det stod att jag gått vidare till nästa "steg" de bad mig även att fylla i ett formulär på 20 frågor, jag gjorde detta och väntade sen på svar.
 
Nästa kontakt kom 1-2 dagar senare, även där stod det att jag gått vidare och nu bad de mig fylla i ett formulär på 120 frågor.
 
Sen tog det några dagar innan jag fick nästa mail där det stod att jag gått vidare och att de vill ha en telefonintvju med mig. 
Jag ringde upp några veckor senare när de hade "intervjudagar" och pratade med en jättetrevlig tjej.
Första delen var på engelska där frågade hon lite om skolan och kontakten med lärarna och sånt sen var resten av intervjun på svenska.
 
Sen tog det några dagar och jag fick ytterligare ett mail där det stod att de ville träffa mig på deras intervju dag.
Jag blev jätteglad med samtidigt jätte nervös.
 
intervjudagen höll på mellan 9:30 och 14:00 och efter det var jag helt slut kan jag säga!
Kände att det inte alls hade gått bra men där hade jag tydligen fel för efter 16 dagars väntan så fick jag ett mail där de stod att sajt blivit antagen till Blue Academy!
 
Så den 29 mars åker jag till Gran Canaria för en 7 dagars kurs, väl där får man sen veta vilken destination man kommer jobba på!
 
Kommer bli jättekul och har nog egentligen inte förstått än att jag faktiskt ska åka iväg och att det inte alls är många dagar kvar! 🌴☀
 
 
 

RSS 2.0