4 Mars 2015

Vart tar tiden vägen? Har haft fullt upp och inte haft en tanke på att blogga. Det har hänt väldigt mycket sen sist, kommer inte hinna uppdatera om allt för ska åka till jobbet om 30 min. Har kvällsskiftet 15:30-23:30' helt okej förutom att jag har logs, inte min favoritgrej. I alla fall, jag har hunnit med en visit i Sverige i februari vilket var väldigt mysigt men extremt kallt, var väldigt skönt att kunna åka tillbaks till värmen.
Efter min Sverige visit kom även emelie till GC och hälsade på, vilket var kul!
Jag har även fått en ny roomie, Regitze trivdes inte superbra på flygplatsen så hon flyttade till puerto rico för att bli service guide. Jag var väldigt nervös för den nya roomien, tänkte worst case scenario ofc men det visade sig att jag inte hade behövt oroa mig! Saga blev min nya roomie och vi klickade direkt så det är skönt!
Förra veckan var det även karneval här på gran Canaria och i lördags bestämde vi oss för att ta en sväng och se hur det var.
Olivia var även här på besök från Teneriffa så mötte upp med henne och Amanda också. Igår var det dags för Olivia att åka tillbaks så vi hade mysigt och drack lite sangria i eftermiddagssolen innan det var dags för henne att åka till flygplatsen
Dt har också hunnits med en hel del dagar på stranden nu när det börjár bli lite varmare och jag kan med glädje meddela att jag inte längre är likblek!
Jag har även hunnit med en mysig sushikväll med mina favoriter saga och Victoria
Har även hänt lite annat och har kanske lite nyheter inom kort men väntar tills jag får det bekräftat! Nu måste jag sminka mig och hoppa i uniformen. Jag tänkte även att jag ska försöka uppdatera lite oftare så ni slipper få en hel bok att läsa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0