26 September 2015

Sista jobbdagen på Mallrca flygplats är avklarad! Har hostat mig igenom dagen men överlevde! (Mycket tack vara dubbla doser Naproxen) det var en perfekt sista dag, jag hade så kul! Önskar att varje dag hade kunnat vart såhär.
imorgon flyger jag till Sverige för några dagar innan jag ska tillbaks till GC. Jag har två väskor som är nästintill färdigpackade och jag har en tanke att jag endast ska ta med mig en väska till GC och jag skulle älska om den inte var helt full. Tror det kommer bli omöjligt men ska försöka! 
 
 

25 september 2015

imorgon är det min sista jobbdag på Pmi flygplats! Soooooom jag har längtat efter att kunna säga det. Jag är dock löjligt sjuk! Min näsa och mina ögon rinner, jag nyser och hostar konstant och blir andfådd av att gå till affären. Var tvungen att gå hem idag efter att ha jobbat fyra timmar, jag höll på att svimma! Hade det vart en vanlig dag imorgon så hade jag absolut sjukanmält mig. Men vi är underbemannade och det lär lördag=vår mest busy day. Jag jobbar 4:30-12:30 sen ska jag hem och sova så jag förhoppningsvis mår okej när jag ska flyga till swe på söndag.
 och den 1 okt flyger jag till GC! Fick mail med schema för nästa vecka, ska bli så kul att komma tillbaks!
 
Nu ska jag lägga mig i soffan och snora vidare och kolla på Knight and Day! Tom Cruise är föör snygg.
 
 
bilder från alcudia för några dagar sen
 
 

16 september 2015

 
 
Såå glad över att det äntligen är september och att säsongen lider mot sitt slut. Kan inte vänta på att få åka härifrån, inte för att jag inte gillar Mallorca i sig, ön är verkligen jättefin men jobbet här är under all kritik. Flygplatsen här är kaos. Ingen som jobbar här gillar det och alla räknar dagarna tills vi får åka vidare. Jag har fått mina biljetter nu så jag ser ljuset i tunneln! Den 27e september åker jag härifrån, är i swe tre dagar och sen åker jag till Gran Canaria! Ska bli awesome! Jag har 11 dagar kvar här och cirka 7 arbetsdagar kvar!!!!! Lycka!
 
ikväll ska vi kanske gå ut men jag känner mig faktiskt inte så sugen på det så vi får se. 
 
Lite bilder från den senaste månaden
 
 
 

RSS 2.0