18 Mars 2015

Har vart fullt upp de senaste dagarna så har inte hunnit blogga så med andra ord kommer nu ett monsterinlägg. I fredags var jag ledig så jag och Victoria åkte till anfi och solade, jätte mysig dag verkligen.
I lördags så jobbade jag 5-14 och var responsible, kul men för lite personal så blev lite halv fländigt iochmed att vi var tvungna att sprida ut oss. Sen tog jag det bara lugnt och sen hade jag och saga myskväll med playa del sol. I söndags jobbade jag 10-15 eller nått liknande, kommer inte ihåg helt. I måndags jobbade jag 10-16:30 och sen vart det strul med Infon på ett av våra thomson flyg så det krånglade lite men löste sig.
Sen på kvällen så blev det utgång, jag, Josefin, Jenna och Josefines kompis satt och drack lite sangria och rom och spelade lite kort innan vi drog till kasbah, var en rolig och slirig kväll.
igår så åkte jag och mötte upp saga, hennes mamma och syster och solade med dem och på kvällen åt vi på en restaurang i puerto rico.
Idag började jag kl 10 och skulle sluta kl 17 men vi fick gå hem 14:30 vilket var underbart för jag har vart sinnessjukt trött hela dagen! Vi väntade lite på Emma som kom tillbaks idag efter 19 dagars semester sen åkte vi hem.
vi hade även ett flätled på jobbet i veckan så måste sett jättekul ut när alla kom med inbakade flätor.
lägger även upp en bild på mig och Daniel som i maj kommer flytta till Dubai och jobba för emirates, inte alls avis..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0