10 Juni 2014

idag började jag klockan 9, hade service till 10:30. Det var väldigt lugnt, kom bars ett par som ville köpa utflykt. Sen var jag och Sarita i vårt Play Hotel vilket är ett hus med massa leksaker där barnen kan leka och kl 12 hade vi bansegympa men inga barn dök upp.
Mellan 12-16 hade jag guide online så då hängde jag bara på kontoret, det var väldigt lugnt, ringde bara ett par där frun hade mått lite dåligt under natten och spytt så jag gick dit med resorb. Sen hade vi Hotel mystery men inga barn kom dit heller. Vi verkar inte ha så många aktivitets sugba gäster den här veckan!  
 
 
Ficl schemat för nästa vecka idag också! Jag och Sarita vart super glada när vi såg att vi ska studera Blue Lagoon på torsdag! Så det är lite hslvledigt typ. Vi måste ju anteckna och notera grejer till när gästerna frågar och undrar sen!
så jag håller tummarna för super väder på torsdag!
 
Igår var det ösregn! det kändes som att hela himlen öppnade sig, det som är skönt med Grekland är att det är väldigt tillfälligt, det höll i sig i 30 min sen vart det bra väder igen!
 
 
snatt ska jag till vårt favoritställe och äta caesarsallad och ladda ner lite serier!
 
 
 
Älskar tisdagar för då slutar vi så tidigt att man hinner med ett dopp och lite solning!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0