25 Januari 2015

Jag har glömt att berätta att vi har fått veta våra sommardestinationer! Jag fick mitt första val så jag kommer att spendera sommaren på Mallorca som airport guide! Det ska bli kul, om några veckor kommer vi få veta när vi byter destination.
Ikväll ska jag och min roomie Regitze ha myskväll, det är hennes sista kväll här innan hon flyttar till puerto rico där hon ska jobba som serviceguide istället för airport. Kul för henne men mindre kul för mig som förlorar en väldigt bra roomie. Hon har lagat middag som vi alldeles strax ska äta, sån lyx att bara chilla och få middagen lagad!
Jag kom även hem igår till en bäddad säng och en ny laddare! Min har vart trasig över en månad och jag har bara hittat svindyra laddare eller billaddare..
Det blev även utgång i måndags, vi "firade" regitzes sista guide måndag innan hon flyttar, även om det bara är till puerto rico. Lite bilder från måndagen:
Jag har även gått och blivit sjuk IGEN! Jag hann typ vara frisk i två dagar, vad händer med mitt immunförsvar?! Denna gång är det halsen, halsen är irriterad och jag hostar så mycket att jag nästan spyr och som plus i kanten så har jag även feber. Är så trött på att vara sjuk nu. Har vart hemma från jobbet idag vilket jag hatar, kommer förmodligen vara hemma imorgon också för jag mår fortfarande skit. Mamma och mormor åkte hem i torsdags också, veckan fick jättesnabbt men vi hann med nån stranddag, shopping och Garbo's (typ som Wallmans)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0