11 September 2010--20:42

Det har vart extra fullt upp de senaste två dagarna.
Igår var några vänner till familjen här och vi hade avskedsmiddag för sandra som åkte hem idag.
Och idag så har alla barnen haft matcher, jag var och kollade på elises (den yngsta) hon var den ända som gjorde mål så det var kul att jag kolllade på just hennes, dom är så söta när dom springer runt och ibland står båda lagen mitt i en klumo och sparkar efter bollen. HOn spelar fotboll btw.
Sen åkte vi hem och åt en sen lunch och sen åkte dom andra iväg och handlade och kollade på zachs match (den äldsta) Och jag passade på att sola ett litet tag.

Sen har jag även flyttat in i rummet nu, jag har hänt in alla kläder i min garderob som är så stor att man kan se alla kläder och inte behöver leta ihjäl sig efter nått som ligger längst ner, för nu är alllt upphängt!

Sen åt vi en as god middag, kalkonbugrare med majskolvar och avokado.
Sjukt gooott.

Imorgon ska jag bara ta det lugnt, denise (mamman) sa att jag kunde ta bilen och åka vart jag ville, det känns så konstigt att jag ska köra helt själv utan att ha sandra brevid mig att fråga om vägen när jag blir osäker, Som tur är så finns det en gps i bilen!

Har förövrigt fått en mobil som jag inte alls förstår mig på, en LG så med andra ord är den inte så logisk, men den är väldigt söt i alla fall.

Och det finns inga nya bilder att lägga upp för jag har glömt kameran varje gång det har vart nått.

Och mamam, jag såg din kommentar, jag ska skicka bilder, tänkte lägga upp några i bloggen också, har bara inte hunnit ta några än.

puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0